NEMZETKÖZI TANÁCSADÁS

Nemzetközi tevékenységünk ügyvédeink szakmai tapasztalatának köszönhetően nagyon széleskörű, hiszen egyrészt ellátjuk nemzetközi üzleti ügyek és nemzetközi ügyfelek jogi tanácsadását, másrészt folyamatosan bővítjük külföldi partneri, szakmai hálózatunkat.
Társulásunk tagja az IR Global szakmai hálózatának.

Nemzetközi jogi tanácsadásunk két üzleti területet ölel fel, egyrészt segítséget nyújtunk

1. Külföldi ügyfeleinknek, akik Magyarországon szeretnének terjeszkedni és szükségük van a magyar piaci helyzetet és jogrendszert ismerő jogi szolgáltatásokra;

2. Magyar multinacionális közép- és nagyvállatok részére, amelyek tulajdonosi köre vagy ügyvezetése nemzetközi, és ezáltal határokon átívelő jogi kérdésekben kérik segítségünket.

Külföldi szakmai tapasztalatunk és kiterjedt kapcsolatrendszerünk jóvoltából nagyszámú külföldi, elsősorban német nyelvi területről származó vállalkozás részére nyújtottunk már és nyújtunk jogi tanácsadást.
Ügyfeleink között több svájci, osztrák, német céget tudhatunk, de holland, brit, szlovén, horvát és szlovák ügyfeleinkkel is megtaláljuk a közös hangot.

Fontos számunkra, hogy a leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit: budaörsi irodánk elhelyezkedése a környező multinacionális vállalatok számára jelent előnyt és kényelmet, hiszen tőlük karnyújtásnyira vehetik igénybe jogi szolgáltatásainkat.