Szakmai téren számunkra kiemelten fontos a színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás hazai és nemzetközi közép és nagyvállalatok részére.

Emelett azonban nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi szerepvállalásra, amely jelenleg három területen jelenik meg tevékenységünkben.

A budlegal 2017 óta Vállalható Üzleti Szereplő

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletünk alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hiszünk abban is, hogy a teljesítményünkkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy etikus üzleti magatartás. Nem tökéletességről és makulátlanságról szól, hanem egy törekvésről, amely fókuszában az alábbi értékek és elvek állnak: Manifesztó

Pro bono jogi tevékenység és támogatások

Fontosnak tartjuk, hogy szakmai tudásunkat és csapatunk erejét a napi munkánk mellett olyan tevékenységekre is fordítsuk, amellyel társadalmi célok megvalósulását, hátrányos helyzetű emberek vagy csoportok támogatását segítjük.

Ezért több egyesület, alapítvány munkáját és magánszemélyek ügyeit segítjük pro bono tanácsadás keretében. Büszkék vagyunk arra, hogy már több éve együttműködhetünk az Első Német Nyelvű Lions Club Thomas Mann Budapest és a KórházSuli kezdeményezéssel.

Aktívan részt veszünk a Magyar-Német Jogász Egyesület Elnökségének a munkájában is.

Rendszeres pénzügyi támogatással fejezzük ki továbbá elkötelezettségünket az egészségügy, a beteg és hátrányos helyzetű gyermekek segítése iránt.

KórházSuli
Deutchsprache Lions Club Budapest

Együttműködés jogvédelmi biztosítókkal

Számos német jogvédelmi biztosítási szolgáltatóval, valamint a DAHAG által kínált ügyvédi telefonos ügyfélszolgálattal működünk együtt, így megfizethető jogi segítség és kényelmes telefonos ügyfélszolgálat érhető el Magyarországon is.

Munkatársaink szakmai előmenetelének támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink megtalálhassák saját érdeklődésüknek megfelelő fejlődési útjaikat, tanulhassanak, tapasztaljanak és gyakorolhassanak. Több ügyvédjelöltünk is részt vett szakmai tanulmányúton, szakmai gyakorlaton. Kollégáink szakmai (jogi, pénzügyi, marketing) konferenciákon vesznek részt, angol nyelvi képzés keretében pedig nyelvtudásukat fejleszthetik.

Fontosnak tartjuk és irodánk kialakításánál erre nagy hangsúlyt fektettünk, hogy modern, vidám, ugyanakkor egészséges környezetben töltsük el a dolgos munkanapokat.