Rólunk

A budlegal Ügyvédi Társulás elsősorban gazdasági jogi, polgári jogi ügyekkel foglalkozik, üzleti jogi tanácsadást és teljes körű jogi szolgáltatást nyújt hazai és nemzetközi ügyfelei, elsősorban vállalkozások részére Budapesten és Budaörsön.

Több mint 20 éves, nemzetközi üzleti életben szerzett szakmai tapasztalattal kiemelkedő érték számunkra a szakmai igényesség, a jogügyletek biztonságos lebonyolítása, színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás nyújtása.

Átlátható és megnyugtató jogi és üzleti megoldásokat adunk.

Nemzetközi tanácsadásunk keretében támogatást nyújtunk a magyar piac iránt érdeklődő külföldi ügyfeleinknek, valamint multinacionális közép- és nagyvállatok részére.

Nemzetközi tanácsadásunk keretében támogatást nyújtunk külföldi ügyfeleinknek, akik Magyarországon szeretnének terjeszkedni, és szükségük van a magyar piaci helyzetet és jogrendszert ismerő jogi szolgáltatásokra valamint magyar multinacionális közép- és nagyvállatok részére, amelyek tulajdonosi köre vagy ügyvezetése nemzetközi, és ezáltal határokon átívelő jogi kérdésekben kérik segítségünket.

Az IR Global szakmai hálózat tagirodájaként szinte a világ bármely országában segíteni tudjuk ügyfeleink üzleti tevékenységét. A IR Global egy nemzetközi szakmai együttműködési hálózat, amely több mint 155 országban rendelkezik legalább egy taggal és nyújthat tanácsot vállalkozások és magánszemélyek részére. Együttműködésünk segít abban is, hogy lássuk a szakterületeinket érintő nemzetközi trendeket, és első kézből értesülhessünk praktikus jogi és pénzügyi megoldásokról.

Tagjai vagyunk a Német-Magyar Kereskedelmi és Ipari Kamarának, és a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarának.

Irodánk szerepel mind a budapesti Német Nagykövetség, mind a budapesti Svájci Nagykövetség ajánlott ügyvédi irodák listáján.

Tevékenységünket könyvelőkkel, adótanácsadókkal szoros együttműködésben végezzük.

Referenciákkal rendelkezünk a következő iparágakból: