IR Global

IR Global logo

Az IR Global egy multidiszciplináris szakmai szolgáltató hálózat, amely jogi, számviteli és pénzügyi tanácsadást nyújt vállalatoknak és magánszemélyeknek világszerte.

A több mint 165 joghatóságban képviselt és több mint 60 egyedi szakterületet lefedő IR Global tagságunk nemzetközi hatókörrel rendelkezik, így a legmagasabb színvonalú, testre szabott tanácsadást kínáljuk, amely a legösszetettebb ügyféligényeknek is megfelel.

IR Global tagságunk keretében a legmagasabb színvonalú butik és közepes méretű cégekkel dolgozunk együtt, amelyek világszerte a középméretű piacot szolgálják ki. Olyan cégekkel, amelyek a partnerek által irányított, személyes szolgáltatásra összpontosítanak, és kiterjedt határokon átnyúló tapasztalattal rendelkeznek.

Az elmúlt évtizedben az IR Global közösség több mint 1000 tagra nőtt világszerte, a barátság, a bizalom és a hagyományos tanácsadói szerepkörön túllépő közös hit elvei alapján.

Wiras Verbund INternational

Budlegal 2023-ban csatlakozott a WIRAS Verbund-hoz, amely a világ egyik legnagyobb német nyelvű, adótanácsadókból, könyvvizsgálókból és ügyvédekből álló nemzetközi hálózata.

A WIRAS-hoz való csatlakozás fantasztikus lehetőség számunkra arra, hogy az egész világon együttműködjünk hasonlóan gondolkodó szakemberekkel, megosszuk az ismereteinket és bevált gyakorlatokat, és értesüljünk a jog legújabb fejleményeiről. Ezen közösség részeként könnyebben megismerhetjük a világ különböző területein a vállalkozások és magánszemélyek jogi problémáit, és azok megoldásait, valamint felhasználhatjuk ezeket az ismereteket az ügyfeleinknek nyújtott jogi szolgáltatások során, így emelve annak színvonalát.

A WIRAS Verbund kiemelt célja a tagok szakmai, vállalkozói és személyes kapcsolatainak erősítése. Napjainkban a digitalizáció és mesterséges intelligencia kérdéseivel, valamint ezeknek a modern jogi és adótanácsadás jövőbeni üzleti modelljére kifejtett hatásával foglalkozik kiemelten.