Szakmai téren számunkra kiemelten fontos a színvonalas, gyors és átlátható jogi tanácsadás hazai és nemzetközi közép és nagyvállalatok részére.

Emelett azonban nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi szerepvállalásra, amely jelenleg három területen jelenik meg tevékenységünkben.

Budlegal Ügyvédi Társulás

Vállalható vállalkozás lettünk

A Vállalható Vállalkozás minősítés a CEU Business School, a Bridge Budapest és a Transparency International kezdeményezése, amit eddig 779 vállalkozás töltött ki.

A Vállalható vállalkozás oldalán értékelhettük szervezetünk működését a cégvezetés tudatossága, a munkatársak elégedettsége, a pénzügyek átláthatósága, üzleti megoldásaink és ügyfélkapcsolataink fenntarthatósága alapján. Így 2017-től büszkén viseljük a Vállalható vállalkozás címet.

Pro bono jogi tevékenység és támogatások

Fontosnak tartjuk, hogy szakmai tudásunkat és csapatunk erejét a napi munkánk mellett olyan tevékenységekre is fordítsuk, amellyel társadalmi célok megvalósulását, hátrányos helyzetű emberek vagy csoportok támogatását segítjük.

Deutchsprache Lions Club Budapest

Ezért több egyesület, alapítvány munkáját és magánszemélyek ügyeit segítjük pro bono tanácsadás keretében. Büszkék vagyunk arra, hogy már több éve együttműködhetünk az Első Német Nyelvű Lions Club Thomas Mann Budapest és a KórházSuli kezdeményezéssel.

Aktívan részt veszünk a Magyar-Német Jogász Egyesület Elnökségének a munkájában is.

Rendszeres pénzügyi támogatással fejezzük ki továbbá elkötelezettségünket az egészségügy, a beteg és hátrányos helyzetű gyermekek segítése iránt.

A budlegal második éve vesz részt a Szerethető munkahelyek pályázatán.

Munkatársaink szakmai előmenetelének támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink megtalálhassák saját érdeklődésüknek megfelelő fejlődési útjaikat, tanulhassanak, tapasztaljanak és gyakorolhassanak. Több ügyvédjelöltünk is részt vett szakmai tanulmányúton, szakmai gyakorlaton. Kollégáink szakmai (jogi, pénzügyi, marketing) konferenciákon vesznek részt, angol nyelvi képzés keretében pedig nyelvtudásukat fejleszthetik.

Fontosnak tartjuk és irodánk kialakításánál erre nagy hangsúlyt fektettünk, hogy modern, vidám, ugyanakkor egészséges környezetben töltsük el a dolgos munkanapokat.