budlegal Ügyvédi Társulás

Szinte mindennap tapasztaljuk, hogy ügyfeleink számára az eredményes és minőségi gazdasági és kereskedelmi jogi tanácsot nyújtó szolgáltatás mennyire fontos és kiemelkedő érték.

Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően ügyfélkörünk gyors ütemben bővült, hazai és nemzetközi ügyfeleink mára már a gazdasági élet számos területén veszik igénybe a jogi és üzleti tanácsadási szolgáltatásainkat, valamint a bíróság és a választottbíróság előtti jogi képviseletünket.

Az elmúlt évek sikerei és eredményei arra ösztönöztek bennünket, hogy Ügyvédi Társulás keretében, szakmai tapasztalatunkat és nevünket egyesítve, ill. az ügyfeleink igényeinek megfelelve immár két helyszínen, Budapesten és Budaörsön is folytassuk tanácsadói tevékenységünket: ezért alapítottuk meg 2016 októberében a budlegal Ügyvédi Társulást.

Ügyvédeink közel 15 éves tapasztalattal rendelkeznek:

dr. Buzády Csongor, LLM (Berlin)
Vállalat-finanszírozási szakjogász
Szakterületei: M&A vállalat-felvásárlás, társasági jog & corporate finance, startup, joint ventureBeszélt nyelvek: magyar, német, angol
dr. Tuczai Dóra, LLM (Berlin)

Szakterületei: ingatlanjog, kereskedelmi jog, csődjog, határokon átnyúló követelésérvényesítés

Beszélt nyelvek: magyar, német, angol

dr. Udvari Jesszika
Munkajogi szakértő
Szakterületei: munkajog, adatvédelem, kereskedelmi jog, ITBeszélt nyelvek: magyar, német, angol

 

Munkánkat lelkes és dinamikus, több nyelven beszélő 10 fős csapat támogatja.

Társulásunk célja továbbra is olyan ügyfélközpontú jogi tanácsadási tevékenység nyújtása, ahol a szakmailag megalapozott és az ügyfelünk üzleti céljait és stílusát figyelembe vevő megoldások keresése, biztonságos jogügyletek lebonyolítása, valamint a későbbi jogviták megelőzése a fő szempont.